Muziektherapie
Muziektherapie

Mijn aanbod

Mijn muziektherapeutisch aanbod richt zich voornamelijk op (welzijns)instellingen: zorgcentra, bejaardentehuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, kinderentehuizen, psychiatrische instellingen. Maar ook scholen en kinderdagverblijven horen tot mijn opdrachtgevers.

Behandeling:

Als ambulant werkende muziektherapeute kom ik met mijn instrumentarium naar uw instelling toe. De muziektherapie vindt op de kamer van de cliŽnt of, als het een groepsaanbod is, in bijvoorbeeld de huiskamer plaats. Graag bezoek ik indien gewenst uw cliŽnten in de eigen thuissituatie buiten de instelling.

Directe beschikbaarheid:

De inzet van muziektherapie is meestal op korte termijn mogelijk. Zo kan muziektherapie snel en makkelijk bij u worden gestart.

Flexibiliteit:

Al naar gelang de behoefte van uw cliŽnten kunt u te allen tijde de omvang van het muziektherapeutische aanbod aanpassen.

Uw tijdswinst en kostenbesparing zonder risico:

Met de Ambulante Muziektherapie Twente bespaart u tijd en geld.
  • U ontvangt ťťn rekening per betaalperiode
  • U betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren.
  • Geen doorbetaling bij afwezigheid van de muziektherapeute door vakantie of ziekte.

Mijn professionaliteit:

  • U profiteert van mijn jarenlange ervaring in het werken met de meest uiteenlopende doelgroepen in verscheidene instellingen in Duitsland en Nederland
  • Motivatie en innovatie typeren mij als muziektherapeut
  • Lid van zowel de Nederlandse alsook de Duitse Beroepsvereniging (NVvMT, Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie, DMtG, Deutsche Musiktherapeutische Gesellschaft e. V.)